flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag

Dein Korb ist leer

Stock
Laatste items in voorraad

Marpat Woestijn Camouflage Figurenset

Referenz : A.MIG-7048

€ 9,89

Inclusief belasting
  • AMIG7048

    Set acrylverf. 4 potjes 17 ml

    Dit pakket bevat de 4 kleuren die nodig zijn om de MARPAT woestijncamouflage gebruikt door de Korps Mariniers van de Verenigde Staten vandaag.

100% veilige betalingen

Sichere Bezahlung

Lieferung 72 Stunden

Über das Produkt

Beschreibung

Acrylverf van hoge kwaliteit, ontworpen om het schilderen van je miniaturen gemakkelijker te maken. Dit pakket bevat de 4 kleuren die nodig zijn om de MARPAT houtcamouflage te schilderen die tegenwoordig door het Amerikaanse Korps Mariniers wordt gebruikt. De kleuren zijn geselecteerd na rigoureus uniform onderzoek om de miniaturen met precisie te schilderen, het volume te benadrukken en details te definiëren.

Omvat de volgende kleuren:

  • AMMO.F-508 FIGUREN GESPREKKEN Bruine Basis FS-30108
  • AMMO.F-531 FIGUREN GESPELD Lichtbruin
  • AMMO.F-548 VERF VOOR FIGUREN Heldere huid
  • AMMO.F-562 FIGUREN GESPELD Licht oker

Het assortiment acrylverf voor figuren is ontworpen om van schilderen een leuke bezigheid te maken dankzij de snelheid en eenvoud. Nieuwe technieken vereisen nieuwe materialen die toegankelijker zijn voor alle modelbouwers.

Alle kleuren in het assortiment kunnen met elkaar en met andere Mig Jimenez AMMO acrylverf worden gemengd. Ze zijn ideaal voor traditionele overlay- en wash-schildertechnieken en voor nieuwe gemengde-media-processen. Deze verven zijn ook geschikt voor kwast- en airbrushtoepassing, lossen op in water en zijn gemaakt van onbrandbare, niet-schadelijke ingrediënten.


Technische Eigenschaften
Mig Jimenez
A.MIG-7048
Verpakking
17ml
Type verf
Acrylique
ean13
8432074070481
Wird geladen...