flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag

Dein Korb ist leer

TWM 31 Strand
TWM 31 Strand
TWM 31 Strand
TWM 31 Strand
TWM 31 Strand
TWM 31 Strand
TWM 31 Strand
TWM 31 Strand
TWM 31 Strand
TWM 31 Strand
Vorherige keyboard_arrow_left
Nächste keyboard_arrow_right

Kopen met

  • TWM 31 Strand
  • +
  • TWA 02 Chippen
  • +
  • 0,3 mm mondstuk voor Aircobra mig jimenez
  • Total price: € 24,44
info One of these items has different availability  Show details
Stock
Laatste items in voorraad

TWM 31 Strand

Referenz : A.MIG-4280

€ 9,18

Inclusief belasting
  • Aanduiding TWM 31 Bereik
  • Ref 4280
100% veilige betalingen

Sichere Bezahlung

Lieferung 72 Stunden

Über das Produkt

Beschreibung

  • Het Weathering Magazine is het enige tijdschrift dat volledig is gewijd aan de leukste en effectiefste schilder- en verweringstechnieken voor het afwerken van modellen en miniaturen. Het is gemaakt om je fantasie te voeden en je de leerervaring te geven die je nodig hebt om de grenzen van je modelbouwaspiraties te verkennen.
  •  
  • Het nieuwste nummer van je favoriete magazine richt zich op een emblematisch landschappelijk element: het strand. Het is een ideale omgeving voor onze modellen en diorama's en biedt tegelijkertijd interessante mogelijkheden voor veroudering en storytelling over meerdere thema's heen. Bijvoorbeeld als achtergrond voor een sciencefictiongevecht: 'Battle on the Beach' toont het resultaat van een conflict tussen twee amfibische mecha's: een MSM-07 Gok Production & een MSM-04 Acguy, terwijl 'Surfin Bird' een veel rustiger tafereel toont met een Douglas TBD-1A die van boord gaat en de verouderingseffecten veroorzaakt door de zee en het zand op het vliegtuig, evenals de overgang tussen zand en vegetatie. Een minder rustig strand is te zien in 'Boat that Won the War', dat laat zien hoe je hevige golven creëert en de LCVP die erin verstrikt raakt. Een AAVP7A1 RAM/RS amfibisch aanvalsvoertuig wordt vervolgens stap voor stap getoond, waarbij de effecten van zand op een gepantserd voertuig worden gedetailleerd, evenals de effecten van vocht. "What Lies Beneath" toont de Duitse kustverdediging van Frankrijk in 1944 en hoe de camouflage van de verdedigingswerken geschilderd en verouderd kan worden en hoe de omgeving met uitzicht op de stranden gereproduceerd kan worden. "The Lonely Bay" heeft een meer panoramisch uitzicht: je leert hoe je de illusie van de diepte van de zee en de golven die op de kust beuken kunt creëren. Tot slot wordt in "Wading Sherman" een gedeeltelijk ondergedompelde Sherman in schaal 1/72 gepresenteerd. Een galerij met strandtaferelen van de auteur zal inspireren tot meer modellen en diorama's met een strandthema: of je nu een beginner of een ervaren modelbouwer bent, deze uitgave zal je inspireren!
  •  
  • The Weathering Magazine legt alle verf- en verweringstechnieken uit met gedetailleerde "stap-voor-stap" artikelen, die elk laten zien hoe je elke techniek uitvoert, geïllustreerd met afbeeldingen van hoge kwaliteit en beknopte beschrijvingen van enkele van 's werelds beste modelbouwers. Deze langverwachte nieuwe uitgave van TWM zal zeker een verzamelaarsfavoriet worden, met elke pagina boordevol nuttige technieken en elk artikel een leermiddel voor modelbouwers van elk type en niveau.
Technische Eigenschaften
Mig Jimenez
A.MIG-4280
Type product
new
ean13
8432074042808
Wird geladen...