flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag

Dein Korb ist leer

Meester schaalmodelbouw
Meester schaalmodelbouw
Meester schaalmodelbouw
Meester schaalmodelbouw
Vorherige keyboard_arrow_left
Nächste keyboard_arrow_right
Stock
Niet op voorraad

Meester schaalmodelbouw

Referenz : 75020

€ 54,93

Inclusief belasting

A partir de 13.7325 € par mois, Lern mehr

Modelleren op schaal onder de knie
Aantal pagina's : 552
Formaat: A4
Taal : Engels
Auteur: José Brito

100% veilige betalingen

Sichere Bezahlung

Lieferung 72 Stunden

Über das Produkt

Beschreibung

Dit boek presenteert 10 jaar werk van de grote modelbouwer José Brito; Door de 552 pagina's heen toont de auteur zijn verschillende technieken en trucs voor het bouwen, construeren en schilderen van modellen, bijna altijd in een diorama setting. Het boek is geschreven voor zowel beginnende als ervaren modelbouwers en begint met een beschrijving van het gereedschap, de materialen en de kleuren die José Brito gebruikt, gevolgd door stap-voor-stap beschrijvingen van de modellen die op de pagina's staan.

Omdat het zo'n uitgebreid werk is, bestrijken de modellen in het boek een breed scala aan onderwerpen: gebouwen uit verschillende periodes, zee en stranden, beboste gebieden en woestijnen, realistische settings of science-fiction scènes, verschillende seizoenen van het jaar, militaire figuren en voertuigen en vliegtuigen. In alle gevallen presenteert de auteur het proces stap voor stap op een duidelijke manier, met alle informatie die nodig is om de verrassende resultaten te behalen die in het boek worden gepresenteerd.

Hoewel deze publicatie niet is ontworpen als gids, zijn de vele voorbeelden perfect om de meeste bouw- en verftechnieken die daadwerkelijk worden gebruikt te vinden, van de meest eenvoudige tot de meest complexe, waarbij de keuze van de techniek wordt overgelaten aan de modelbouwer. het meest geschikt is voor het onderwerp.

Aantal pagina's : 552
Formaat: A4
Taal : Engels
Auteur: José Brito

Technische Eigenschaften
Vallejo
75020
Taal
Anglais
Stralen
Librairie
Type product
new
ean13
9788409205592
Wird geladen...