flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag

Dein Korb ist leer

Yakumo door Mig Jimenez
Yakumo door Mig Jimenez
Yakumo door Mig Jimenez
Yakumo door Mig Jimenez
Yakumo door Mig Jimenez
Vorherige keyboard_arrow_left
Nächste keyboard_arrow_right
Stock
Laatste items in voorraad

Yakumo door Mig Jimenez

Referenz : A.MIG-6249

€ 28,57

Inclusief belasting

A.MIG 6249 : Yakumo door Mig Jimenez - beperkte editie

Aantal pagina's: 136

Talen: Engels / Spaans

100% veilige betalingen

Sichere Bezahlung

Lieferung 72 Stunden

Über das Produkt

Beschreibung

In deze praktische modelbouwgids legt Mig Jimenez in detail uit hoe je Duitse voertuigen uit de Tweede Wereldoorlog kunt schilderen en patineren volgens een snelle en eenvoudige methode die zeer realistische resultaten oplevert.

De auteur heeft deze technieken ontworpen om het schilderproces sneller en eenvoudiger te maken en tegelijkertijd absoluut spectaculaire en realistische resultaten te bereiken. Dankzij de Yakumo-serie, een exclusieve lijn verweringsproducten ontworpen door Mig Jiménez in samenwerking met het Japanse merk Mr. HOBBY, is verwering nu toegankelijk voor modelbouwers van alle niveaus, zelfs voor beginners,

In dit boek ontdek je hoe je Duitse voertuigen kunt namaken met elke camouflage, inclusief winter en woestijn. Dezelfde technieken kunnen echter worden toegepast op elk ander militair voertuig uit elk tijdperk.


YAKUMO is een nieuw verfassortiment voor modelbouwers, ontwikkeld met specifieke verweringsproducten om elke fase van het verfproces van een militair voertuig uit te voeren. In een wereld die verzadigd is met een eindeloze hoeveelheid verweringsproducten en vele complexe alternatieven, hebben Mr. HOBBY en AMMO hun enorme ervaring gecombineerd om modelbouwers een unieke en eenvoudige oplossing te bieden voor het aanpassen van modellen.

Technische Eigenschaften
Mig Jimenez
A.MIG-6249
Soort activiteit
Diorama
Maquette
Taal
Multilingue
Stralen
Librairie
Gewicht
50gr
Type product
new
Wird geladen...