flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag

Dein Korb ist leer

Stock
Laatste items in voorraad

Cobra motor chroom velgen set

Referenz : A.MIG-7522

€ 20,12

Inclusief belasting

Set velgen Cobra Motor Chroom
Verpakking: 30 ml

100% veilige betalingen

Sichere Bezahlung

Lieferung 72 Stunden

Über das Produkt

Beschreibung

Deze set kleuren is gekozen om de wielen met chromen velgen te lakken, een kenmerk dat veel auto's hebben. Breng eerst een laag A.MIG-0342 Black Gloss Primer aan en laat dit 24 uur drogen. Wrijf het oppervlak vervolgens in met A.MIG-0343 Chrome Effect for Black Gloss. We raden aan een wattenstaafje of zachte doek te gebruiken.


Met referentie A.MIG-0343 Rubber krijgen we de exacte look van een band. Je kunt het op elk oppervlak aanbrengen, of het nu plastic of rubber is.
Het verfassortiment van Cobra Motor is samengesteld met de hoogste kwaliteitscontroles, wat resulteert in zeer duurzame producten met extreem levendige kleuren. Dankzij hun nieuwe formulering kunnen ze worden aangebracht met een kwast rechtstreeks uit de fles of met een airbrush verdund met A.MIG-2263 Cleaner & Thinner. In beide gevallen krijg je met weinig moeite een glad, gelijkmatig oppervlak.

Deze kleuren zijn afgestemd op de kleuren die zijn gebruikt in de beroemdste auto's aller tijden, wat zorgt voor een volledig professioneel resultaat en de nauwkeurigst mogelijke tinten.

Deze referentie bevat de volgende producten:

  • Rubber voor Cobra A.MIG-0338 motoren
  • A.MIG-0342 Cobra Motor glanzend zwart primer
  • A.MIG-0343 Cobra Chrome Effect Motor voor Zwart Glans
Technische Eigenschaften
Mig Jimenez
A.MIG-7522
Verpakking
30ml
Type verf
Acrylique
ean13
8432074075226
Wird geladen...