flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag

Dein Korb ist leer

Draagbaar vrijetijdsstation - Basis HZ-opb1
Draagbaar vrijetijdsstation - Basis HZ-opb1
Draagbaar vrijetijdsstation - Basis HZ-opb1
Draagbaar vrijetijdsstation - Basis HZ-opb1
Draagbaar vrijetijdsstation - Basis HZ-opb1
Draagbaar vrijetijdsstation - Basis HZ-opb1
Draagbaar vrijetijdsstation - Basis HZ-opb1
Vorherige keyboard_arrow_left
Nächste keyboard_arrow_right

Kopen met

  • Draagbaar vrijetijdsstation - Basis HZ-opb1
  • +
  • Universeel ladeblok HZ-opi01
  • +
  • Lade-inzetstuk met hoge capaciteit HZ-opi02
  • Total price: € 97,51
Stock

Draagbaar vrijetijdsstation - Basis HZ-opb1

Referenz : HZ-600

€ 80,57

Inclusief belasting

A partir de 20.1425 € par mois, Lern mehr

Het draagbare recreatieoord
Het onderstel is ontworpen voor inzetstukken, waardoor het een veelzijdige werkruimte op maat van uw behoeften wordt.

100% veilige betalingen

Sichere Bezahlung

Lieferung 72 Stunden

Über das Produkt

Beschreibung

Het Portable Leisure Station - Base is ontworpen om inzetstukken in op te nemen, waardoor het een veelzijdige werkruimte op maat van jouw behoeften wordt. De flexibiliteit en aanpasbare functies maken het een uitstekend product voor liefhebbers met verschillende eisen.

Dankzij het ergonomische ontwerp en het compacte formaat is het een uitstekende werkplaats voor liefhebbers die veel onderweg zijn. Dankzij de goed ontworpen constructie is hij gemakkelijk te vervoeren naar workshops of conventies.

Een perfecte oplossing voor wie geen vaste werkbank heeft en beperkte ruimte om aan zijn hobbyprojecten te werken.

Het zou ook ideaal zijn voor mensen die hun werkplaats willen uitbreiden.

Belangrijkste kenmerken:

ORGANISATIE EN AANPASSING - Er is een breed assortiment inzetstukken beschikbaar om aan al je behoeften te voldoen. De inzetstukken bieden speciale ruimtes voor verschillende soorten verf, kwastmaten en accessoires, zodat je georganiseerd en efficiënt kunt werken. Met alles op één plek is het makkelijk om de kleuren en gereedschappen te vinden die je nodig hebt, waardoor je tijd bespaart en je schilderervaring verbetert. Met onze ontwerper kun je een Hobby Station samenstellen dat aan jouw wensen voldoet.

VEILIGE OPSLAG EN SUPERIEURE KWALITEIT - gegarandeerd door het gebruik van duurzame materialen van hoge kwaliteit. De 64 meegeleverde magneten bevestigen de inzetstukken stevig aan de basis en voorkomen dat ze verschuiven. Stevige hoeken beschermen het product tegen beschadiging.

TOEGANKELIJKHEID EN GEMAK - Praktische, uitneembare inzetstukken om je vrijetijdsspullen bij de hand te houden. Magneten op de inzetstukken en basis zorgen voor een handig automatisch sluitmechanisme. Dankzij de lichtgewicht constructie en bevestigde riem is hij gemakkelijk mee te nemen. Met het innovatieve magneetslot sluit je de hoes in een handomdraai.

ELEGANT LOOK - Met zijn elegante, coole ontwerp is ons draagbare ontspanningsstation niet zomaar een accessoire, het is een stijlvolle ambiance. Bovendien kun je het naar een hoger niveau tillen met een van onze geweldige stickers.

VEILIG EN NIET-GIFTIG - Elk onderdeel is gemaakt van veilige, niet-giftige materialen. Voor alle materialen zijn veiligheidscertificaten afgegeven door verschillende onafhankelijke instellingen.

Afmetingen: gesloten - 24,5 x 23,5 x 39 cm ( 9,64" x 9,25" x 15,35")

Afmetingen: open - 12,25 x 47 x 39 cm ( 4,82" x 18,50" x 15,35")

Gewicht: 2,25 kg/ 4,9 lbs

Maximale afmetingen snijmat: 22 cm (L) x 32 cm (B) ( 8.66" x 12.60")

Het draagbare Hobby Station wordt als bouwpakket geleverd en moet op zijn plaats gelijmd worden met houtlijm (niet meegeleverd).

Het bevat perfect passende onderdelen, magneten, twee planken en montage-instructies. Kleinere onderdelen kunnen worden bewerkt met onderling verbonden stompjes die moeten worden verwijderd voor assemblage, net als plastic modelonderdelen van een sprue.
De accessoires op de foto's zijn niet inbegrepen in de kit en dienen alleen ter demonstratie. Inzetstukken zijn niet inbegrepen en moeten apart worden gekocht.
Technische Eigenschaften
Hobby Zone
HZ-600
Type product
new
Wird geladen...