flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag

Dein Korb ist leer

Hoe je modder op je modellen aanbrengt
Hoe je modder op je modellen aanbrengt
Hoe je modder op je modellen aanbrengt
Vorherige keyboard_arrow_left
Nächste keyboard_arrow_right

Kopen met

  • Hoe je modder op je modellen aanbrengt
  • +
  • Het Weermagazine nummer 26: Moderne oorlogvoering
  • +
  • Gereedschap voor het vervangen van wartelafdichtingen
  • Total price: € 44,05
info One of these items has different availability  Show details
Stock
Laatste items in voorraad

Hoe je modder op je modellen aanbrengt

Referenz : A.MIG-6212

€ 22,88

Inclusief belasting

A-MIG 6212

 

100% veilige betalingen

Sichere Bezahlung

Lieferung 72 Stunden

Über das Produkt

Beschreibung

Modder is een van de meest gewilde effecten voor modelbouwers vanwege het gebrek aan technieken en producten die geschikt zijn voor de toepassing ervan. De realistische look van modder is een uiterst nuttige manier om je model op te laten vallen.
In dit deel van de Modeling School-serie bieden we je de kennis, technieken en producten die je nodig hebt om moddeffecten toe te passen op je modellen. De auteurs hebben alle vochtigheidsniveaus en alle texturen opgenomen, zoals ze voorkomen op rupsvoertuigen en voertuigen op wielen, en op verschillende niveaus van complexiteit. Met deze tekst kun je elk type modder maken, droog, nat of vers, in de vorm van spetters, afgevoerd modderig water, smeltwater, kleine en grote ophopingen en zelfs dikke modder met een hoge structuur. Dit modelleerboek laat ook zien hoe je de meest typische modderophopingen kunt beschrijven, rekening houdend met de verschillende gebieden van het voertuig: voorkant, achterkant, zijkanten, loopwerk, rupsbanden en wielen. Bovendien onderzoeken we andere gebieden waar de modder indirect bezinkt als gevolg van de acties van de bemanning die met modderige schoenen over het oppervlak liep. We laten je zelfs zien hoe je een terrein maakt met modder om je modellen te definiëren. Bovendien kun je het niveau van complexiteit kiezen dat het beste past bij je behoeften en voorkeuren door zowel eenvoudige als complexere technieken te demonstreren, die elk uitstekende resultaten opleveren.
Het onthouden van al deze kennis is voor velen een moeilijke taak, dus we raden je aan deze titel bij de hand te houden zodat je hem kunt raadplegen wanneer je moet weten hoe je modder kunt toepassen op je huidige project om unieke en zeer realistische effecten te bereiken.

Dit dynamische boek bevat ook tientallen foto's van echte voertuigen met een bibliotheek van authentieke en unieke referenties over moddereffecten, geïllustreerd met full-colour foto's van hoge kwaliteit, genomen door Mig Jiménez en Ralph Zwilling

Technische Eigenschaften
Mig Jimenez
A.MIG-6212
Taal
Français
Type product
new
ean13
8432074062127
Wird geladen...