flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag

Dein Korb ist leer

AJ01 Modelbouwmal
AJ01 Modelbouwmal
AJ01 Modelbouwmal
AJ01 Modelbouwmal
AJ01 Modelbouwmal
AJ01 Modelbouwmal
Vorherige keyboard_arrow_left
Nächste keyboard_arrow_right

Kopen met

  • AJ01 Modelbouwmal
  • +
  • Een selectie van verschillende afmetingen en vormen om de meest voorkomende toegangsopnames in vliegtuigen weer te geven. Schale
  • +
  • Gestempeld om verkleuring van het metalen oppervlak van het vliegtuig, metaalerosie of verschillende tinten weer te geven.
  • Total price: € 55,28
Stock
Laatste items in voorraad

AJ01 Modelbouwmal

Referenz : HZ-38

€ 45,28

Inclusief belasting
  • Referentie : Jig AJ01
  • Type : Modelbouwsjabloon
100% veilige betalingen

Sichere Bezahlung

Lieferung 72 Stunden

Über das Produkt

Beschreibung

Vliegtuig assemblagemal

De AJ01 vliegtuigmontagemal is volledig verstelbaar om de romp vast te houden en nauwkeurige ondersteuning te bieden voor het instellen van de vleugeldihedraal op de romp en voor het vasthouden van de tweedekkervleugels bij het monteren en afstellen van de cabine en tussenstangen. De stevige grip van de mal maakt het ook gemakkelijker om je tweedekker op te tuigen. De neus rust in een verstelbare houder terwijl de vleugels en staart worden 'vastgeklemd' met magneten om de klemhelften bij elkaar te houden. De achterste klem kan 90 graden worden gedraaid om de verticale stabilisator of horizontale stabilisatoren vast te houden, zoals vereist. Deze mal is ontworpen voor een breed scala aan onderwerpen op schaal 1/72 - 1/24 en geoptimaliseerd voor 1/32 tweedekkerprojecten.

De module wordt als bouwpakket geleverd en moet op zijn plaats worden gelijmd met houtlijm (niet meegeleverd). Het bevat perfect passende onderdelen en montage-instructies. Kleinere onderdelen kunnen bewerkt worden met onderling verbonden stompjes die verwijderd moeten worden voor assemblage, net als de plastic modelonderdelen van een dennenboom.

De accessoires op de foto's zijn niet inbegrepen in de kit en dienen alleen ter demonstratie.

Belangrijkste kenmerken:

Afmetingen gemonteerd: 54,6 cm x 62,2 cm x 19,7 cm
Verzendgewicht: 3,6 lb
Lengtebereik romp: 10,8 - 38,1 cm (4,25 - 15")
Spanwijdte: 15,9 - 48,3 cm (6,25 - 19")


Wird geladen...