flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag

Dein Korb ist leer

Kopen met

  • Milliput, zeer fijnkorrelige tweecomponenten epoxypasta (wit)
  • +
  • Milliput, tweecomponenten-epoxypasta met standaardkorrel (geel/grijs)
  • +
  • MLD 10 mm afplakband
  • Total price: € 20,22
info One of these items has different availability  Show details
Stock
Laatste items in voorraad

Milliput, zeer fijnkorrelige tweecomponenten epoxypasta (wit)

Referenz : 5MIL04

€ 10,99

Inclusief belasting
  • 2-componenten epoxypasta superfijn wit

 

100% veilige betalingen

Sichere Bezahlung

Lieferung 72 Stunden

Über das Produkt

Beschreibung

Epoxypasta met zeer fijne korrel en twee componenten. Zodra de 2 componenten zijn gemengd, heb je ongeveer een uur tot anderhalf uur om het "vers" te bewerken. Eenmaal droog (binnen een paar uur) kun je het gemakkelijk nabewerken met een scalpel en schuurpapier.

MILLIPUT is een uitstekende lijm en kan alle volgende materialen aan elkaar of aan elkaar lassen: hout, terracotta, cement, metalen, beton, plastic, glas, enz.
MILLIPUT heeft talloze toepassingen. Overweeg MILLIPUT voor alle onpraktische lasklussen. Merk op dat MILLIPUT kan hechten op een geverfd oppervlak, maar de weerstand zal enkel die van de verflaag zijn. Eenmaal uitgehard is MILLIPUT-pasta zeer sterk, waterbestendig en bestand tegen hitte tot 130°C. Een balletje MILLIPUT kan stuiteren als een golfbal, zelfs op een betonnen vloer.
MILLIPUT is ideaal voor alle reparaties aan carrosserie, loodgieterswerk, dakbedekking, waterdicht maken, plamuren en verstevigen van hout, gips en bakstenen, en voor het maken van modelonderdelen. In alle gevallen hangt de korrel af van de dikte die moet worden aangebracht en de fijnheid van de uiteindelijke oppervlakteafwerking.

Wird geladen...