flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag

Dein Korb ist leer

Bittydesign vloeibaar maskeermiddel 448ml
Bittydesign vloeibaar maskeermiddel 448ml
Vorherige keyboard_arrow_left
Nächste keyboard_arrow_right
Stock
Niet op voorraad

Bittydesign vloeibaar maskeermiddel 448ml

Referenz : BD-LM16

€ 21,07

Inclusief belasting
  • Vervangt ingewikkelde plakbandklussen.
  • Voor lexaan, helm, kunststof en nog veel meer.
  • Schone verflijnen.
  • Droogt in slechts een paar minuten.
  • Het drogen kan worden versneld met hete lucht.
  • Inhoud : 448ml
100% veilige betalingen

Sichere Bezahlung

Lieferung 72 Stunden

Über das Produkt

Beschreibung

Bittydesign Masker Vloeibaar

Ideaal voor een lichaam schilderen, de vloeibaar maskeren bespaart je tijd en stelt je in staat om mooie artistieke schilderijen te maken.

Verspil geen tijd meer met tapen dankzij dit bittydesign vloeibaar maskeren een revolutionair product. Bovendien kun je het product er gemakkelijker mee aanbrengen dan met tape en ook alle luchtbellen onder de uitsparingen verminderen of zelfs helemaal wegwerken.

Zeer goed bestand tegen verflagen, je vloeibaar maskeren blijft zelfs na het opstijgen intact. Aarzel dus niet om scherper en preciezer werk te produceren.

Bittydesign vloeibaar maskeermiddel 448ml is een stevig product dat snel droogt. Het is ook heel gemakkelijk aan te brengen met een airbrush.


Voor lexaan, helm, kunststof en nog veel meer. Gebruik je vloeibaar maskeren voor vliegtuigen, boten, auto's, motoren enz.

Bittydesign Masker Vloeibaar zal je helpen met je schilderwerk. Je bespaart tijd, je krijgt een betere kwaliteit uiteindelijke verfklus en je hebt plezier terwijl je het doet.

 

Stap 1 - Het product is klaar voor gebruik en hoeft niet verdund te worden. Breng het product aan met een zachte borstel van 3 cm breed of met een spuitpistool.

Stap 2 - LM werkt het best als het normaal droogt, bijvoorbeeld een nacht. Wanneer de 1e laag droog is (om het drogen van LM te versnellen kun je het werkstuk voor een hete luchtstroom leggen) breng je een 2e laag LM aan.


Stap 3 - Als je giftige verf (op basis van oplosmiddelen) wilt gebruiken, raden we je aan een 3e laag LM aan te brengen.

Als je kleuren op waterbasis gebruikt, zijn 2 lagen LM voldoende en hoef je geen 3de laag aan te brengen. Je kunt altijd 3 lagen LM op je werk aanbrengen, dan is het gemakkelijker om LM te verwijderen.


Stap 4 - Zorg er bij het snijden voor dat je de juiste snijdruk toepast om schade aan het werk te voorkomen. De snijlijn moet in één keer doorgesneden worden, niet meer. Vervang indien nodig het snijblad regelmatig.

Stap 5 - Verwijder de LM-folie van het gebied. Wees voorzichtig tijdens dit belangrijke moment van afpellen en let op het advies in stap 4. Verwijder LM altijd in dezelfde richting. Probeer tijdens het afpellen de verf niet aan te raken.

Mis onze reeks van maskeerfolie evenals ons assortiment van maskeertape en al onze snijwerktuigen voor een perfect resultaat.

Technische Eigenschaften
Bitty design
BD-LM16
Verpakking
480ml
Type verf
Acrylique
Type product
new
ean13
0799632956280
Wird geladen...