flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag

Dein Korb ist leer

TWA 21 Engels Basis
TWA 21 Engels Basis
TWA 21 Engels Basis
TWA 21 Engels Basis
TWA 21 Engels Basis
TWA 21 Engels Basis
TWA 21 Engels Basis
TWA 21 Engels Basis
TWA 21 Engels Basis
Vorherige keyboard_arrow_left
Nächste keyboard_arrow_right

Kopen met

  • TWA 21 Engels Basis
  • +
  • OM14d - Universele lade voor OM14-module
  • +
  • Ultra-lijm
  • Total price: € 27,36
info One of these items has different availability  Show details
Stock
Laatste items in voorraad

TWA 21 Engels Basis

Referenz : A.MIG-5221

€ 10,32

Inclusief belasting
100% veilige betalingen

Sichere Bezahlung

Lieferung 72 Stunden

Über das Produkt

Beschreibung

  •  
  • Het 21e nummer van The Weathering Aircraft is nu beschikbaar! Deze keer richten we ons op een onderwerp dat cruciaal is voor alle modelbouwers: displays. De basissen zijn niet alleen belangrijk voor het maken van een kwaliteitsmodel, je kunt er ook gemakkelijk mee pronken. Tegenwoordig maken steeds meer modelbouwers bases voor hun vliegtuigkits. Bovendien is het onderdeel beschermd, waardoor het gemakkelijker en veiliger te vervoeren is.
  • De basis helpt elke modelbouwer specifiek om een achtergrond toe te voegen aan het onderwerp, wat niet altijd mogelijk is met verf alleen. Alsof dat nog niet genoeg was, openen de basisbeginselen ook de mogelijkheid om ons onder te dompelen in nieuwe disciplines, met name landschap- en figuurschilderen. Dit geeft ons de kans om veel nuttige dingen te leren van onze collega-modelbouwers die werken in onontgonnen genres. In deze uitgave laten we je alles zien wat je nodig hebt om verschillende soorten terrein, vegetatie, accessoires en grondeffecten weer te geven. De nieuwste technieken en producten die nodig zijn om in verschillende omgevingen te bouwen worden in detail uitgelegd en omvatten droge woestijnen, besneeuwde grond, dekken van vliegdekschepen en overal waar vliegtuigen gewoonlijk staan.
  • Zoals je van TWA mag verwachten, hebben we een aantal leerzame en inspirerende tools samengesteld van enkele van 's werelds experts op het gebied van diorama's en vliegtuigen. Elke gids leidt je door eenvoudige stap-voor-stap artikelen zodat je de getoonde effecten kunt reproduceren, allemaal vergezeld van duidelijke tekst en foto's van hoge kwaliteit. Al met al is dit een zeer uitgebreide uitgave, die je de mogelijkheid biedt om te leren hoe je uiterst boeiende en overtuigend realistische bases kunt maken.

 

Technische Eigenschaften
Mig Jimenez
A.MIG-5221
Taal
Anglais
Type product
new
ean13
8432074052210
Wird geladen...