flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag

Dein Korb ist leer

TWA 14 Nachtkleuren
TWA 14 Nachtkleuren
TWA 14 Nachtkleuren
Vorherige keyboard_arrow_left
Nächste keyboard_arrow_right

Kopen met

  • TWA 14 Nachtkleuren
  • +
  • TWA 12 Winter
  • +
  • Tamiya verfmenger
  • Total price: € 26,59
info One of these items has different availability  Show details
Stock
Laatste items in voorraad

TWA 14 Nachtkleuren

Referenz : A.MIG-5214

€ 10,32

Inclusief belasting

AMIG5214

Tijdschrift, zachte kaft, 68 kleurenpagina's

Let op! Dit magazine is alleen beschikbaar in het Engels

100% veilige betalingen

Sichere Bezahlung

Lieferung 72 Stunden

Über das Produkt

Beschreibung

Weathering Aircraft, uw favoriete publicatie over technieken voor het schilderen en verouderen van vliegtuigen, is trots op onze veertiende uitgave. Deze keer gaan we ons richten op een onderwerp dat weliswaar universeel interessant is, maar ook door veel modelbouwers wordt gevreesd: nachtgevechtsvliegtuigen.

Zoals altijd presenteren we een hele reeks technieken om de meest uiteenlopende effecten te bereiken. Je leert werken met de gevreesde zwarte patronen en realiseert je dat je dezelfde resultaten kunt bereiken als wanneer je met andere kleuren werkt.

Om een realistische afwerking te bereiken, laten we je zien hoe je bepaalde standaardtechnieken kunt gebruiken naast andere zeer specifieke processen. Natuurlijk wordt elke stap duidelijk uitgelegd door de auteurs aan de hand van honderden foto's. In deze uitgave wordt een volledig overzicht gegeven van verschillende soorten nachtvliegtuigen en de historische ontwikkeling van het genre, en wordt zelfs de Batman gemonteerd, een van de beroemdste superhelden tot nu toe. Voor dit nummer hebben we leerzame hulpmiddelen en inspiratie van een aantal van de beste modelbouwers samengebracht, die elk hun eigen unieke stijl meebrengen om je te laten zien hoe je het potentieel van je favoriete nachtjager kunt maximaliseren.

Technische Eigenschaften
Mig Jimenez
A.MIG-5214
Taal
Anglais
Type product
new
ean13
8432074052142
Wird geladen...