flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag

Dein Korb ist leer

Vliegtuigen in Schaalwereld Ward 1
Vliegtuigen in Schaalwereld Ward 1
Vorherige keyboard_arrow_left
Nächste keyboard_arrow_right
Stock
Niet op voorraad

Vliegtuigen in Schaalwereld Ward 1

Referenz : EURO0027

€ 26,72

Inclusief belasting

EURO0027

Softcover boek, 144 pagina's met meer dan 600 kleurenfoto's.

Dit boek is alleen in het Engels.

100% veilige betalingen

Sichere Bezahlung

Lieferung 72 Stunden

Über das Produkt

Beschreibung

 De Eerste Wereldoorlog leidde tot een ongekende vooruitgang in wapens: het pantservoertuig, de vlammenwerper, lichtkogels, chemische wapens, de onderzeeër, de luchtmacht... Dit conflict zou onze kijk op oorlog zeker veranderen.

Daarom wilden we onze verzameling vliegtuigmodellen, Avions à l'échelle, voortzetten met een deel dat uitsluitend aan de Eerste Wereldoorlog is gewijd.

Aan de hand van enkele van de meest emblematische vliegtuigen uit die tijd leert elke auteur een aantal procedures en technieken aan de hand van talrijke gedetailleerde foto's met gedetailleerde bijschriften. In dit boek leer je hoe je hout, bekleding van vliegtuigstof, motoren uit de Eerste Wereldoorlog of iets heel kenmerkends van deze vliegtuigen, de verschillende soorten veerpoten, kunt imiteren.
Bovendien hebben we aan het einde van het boek twee artikelen toegevoegd waarin wordt uitgelegd hoe je twee piloten kunt schilderen.

Dit boek is een duidelijke en gemakkelijk te volgen gids, niet alleen voor liefhebbers van vliegtuigen uit de Eerste Wereldoorlog, maar voor alle modelbouwers die van dit thema houden maar nooit zo'n model hebben durven maken vanwege de veronderstelde complexiteit. Veel van de in dit deel gepresenteerde technieken kunnen ook worden gebruikt in andere gebieden van de luchtvaart en zelfs in andere modelleringsdisciplines. Het is een essentiële bron voor elke luchtvaartmodelbouwer.

Technische Eigenschaften
Mig Jimenez
EURO0027
Type product
new
Wird geladen...