flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag

Dein Korb ist leer

TWA 13- K.O (Engels)
TWA 13- K.O (Engels)
TWA 13- K.O (Engels)
TWA 13- K.O (Engels)
TWA 13- K.O (Engels)
TWA 13- K.O (Engels)
Vorherige keyboard_arrow_left
Nächste keyboard_arrow_right
Stock
Niet op voorraad

TWA 13- K.O (Engels)

Referenz : A.MIG-5213

€ 10,32

Inclusief belasting

AMIG5213

Tijdschrift, zachte kaft, 64 volledige pagina's.

Let op! Dit exemplaar is alleen verkrijgbaar in het Engels.

100% veilige betalingen

Sichere Bezahlung

Lieferung 72 Stunden

Über das Produkt

Beschreibung

Weathering Aircraft, uw favoriete publicatie over het schilderen en verouderen van vliegtuigen, is trots op de dertiende uitgave.

 

Deze keer richten we ons op de essentiële assemblagestappen die nodig zijn om neergestorte of verlaten vliegtuigen af te beelden. We presenteren een hele reeks verschillende technieken en materialen, van de meest gebruikte en meest effectieve voorwerpen tot bepaalde huishoudelijke artikelen die je voor de meeste projecten kunt gebruiken. In deze praktische uitgave leer je hoe je een kit kunt aanpassen om schade aan zowel het casco als aan andere onderdelen en componenten die afzonderlijk moeten worden aangepast, weer te geven.

Natuurlijk zullen we tijdens het schilderproces kijken hoe we de effecten van verandering door landing of het verstrijken van de tijd kunnen simuleren, specifiek voor een tijdperk en een scenario. Dit betekent dat de materialen die worden gebruikt bij de bouw van de verschillende machines die worden tentoongesteld, en de effecten van het weer waaraan ze worden blootgesteld, uniek zijn - zelfs sommige komen uit een sterrenstelsel ver, ver weg. Voor deze uitgave hebben we leermiddelen en inspiratie bijeengebracht van enkele van de beste modelbouwers die er zijn. Ieder heeft zijn of haar eigen unieke stijl toegevoegd om je te helpen de mooie en vroegrijpe onderwerpen van KO nog meer te waarderen.

Technische Eigenschaften
Mig Jimenez
A.MIG-5213
Taal
Anglais
Type product
new
ean13
8432074052135
Wird geladen...