flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag

Dein Korb ist leer

Kopen met

  • Kolinsky Premium marterborstel Rond nr. 2
  • +
  • Kolinsky Premium marterborstel Rond nr. 1
  • +
  • MASTER Martre Tobolsky borstel - Kolinsky 0
  • Total price: € 35,55
info Last items in stock  Show details
Stock
Laatste items in voorraad

Kolinsky Premium marterborstel Rond nr. 2

Referenz : A.MIG-8603

€ 11,59

Inclusief belasting

AMIG8603

Voor deze nieuwe serie AMMO Premium Marta Kolinsky penselen zijn de haren aangepast om meer kracht en precisie te geven aan elke streek.

100% veilige betalingen

Sichere Bezahlung

Lieferung 72 Stunden

Über das Produkt

Beschreibung

Gemaakt van de hoogste kwaliteit natuurlijk haar: Marta Kolinsky borstels zijn nu de beste optie op de markt. Met deze penselen kunnen we uiterst precieze afwerkingen bereiken: dankzij hun scherpe punt en aanpassingsvermogen.

Ze zijn niet alleen een uitstekend hulpmiddel voor figuurschilders, maar ook voor alle modelbouwers die veel details schilderen. Bovendien zijn de borstelharen zeer resistent en gemakkelijk schoon te maken, en de fijne punten zijn gemakkelijk te herstellen. Een essentieel gereedschap voor het schilderen van figuren, accessoires en fijne details zoals die in tankinterieurs en cockpits van vliegtuigen. Ze kunnen perfect worden toegepast op technieken zoals icing, mengen en superimpositioneren op figuren. Ze kunnen ook worden gebruikt om fijne details te schilderen of om gecontroleerde washes aan te brengen op voertuigen en vliegtuigen. Hun fijne punt helpt bij het schilderen van de fijnste details van vignetten en diorama's.

Ze kunnen worden gebruikt met alle verfmedia: acryl, lak en olie.

Technische Eigenschaften
Mig Jimenez
A.MIG-8603
Type product
Pinceau
ean13
8432074086031
Wird geladen...