flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag

Dein Korb ist leer

Stock
Niet op voorraad

AMMO stickerborstel 1

Referenz : A.MIG-8706

€ 11,59

Inclusief belasting
  • Referentie : AMIG 8706
  •  
  • Dit is AMMO's unieke serie kwasten voor het aanbrengen van decals, gemaakt van kwastharen van hoge kwaliteit die zowel de verf op het model als de decals zelf beschermen.
100% veilige betalingen

Sichere Bezahlung

Lieferung 72 Stunden

Über das Produkt

Beschreibung

Drie verschillende borstels, elk ontworpen voor delicaat gebruik:

Sticker aanbrengen -1: ontworpen om de sticker over te brengen van de ondergrond naar het model en de markering aan te passen voor de juiste plaatsing.

Decals aanbrengen -2: Met deze unieke kwast kun je decals op grote oppervlakken aanbrengen, zodat je ze kunt aandrukken zonder bang te hoeven zijn dat het oppervlak breekt. Als je het met de juiste kwast doet, kun je de sticker aanpassen aan de details van het oppervlak, inclusief panelen, klinknagels, sjablonen en zelfs grootschalige camouflagemarkeringen.

Decal applicatie -3: Dit speciale decal applicatiepenseel is ontworpen om je te helpen met de kleinste en moeilijkste decals. De samenstelling van het penseel is extreem zacht en korter dan een nummer twee, waardoor je subtiele druk kunt uitoefenen op gebieden waar het oppervlak complexe contouren en oppervlaktedetails heeft.

Technische Eigenschaften
Mig Jimenez
A.MIG-8706
Type product
Pinceau
ean13
8432074087069
Wird geladen...