flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag

Dein Korb ist leer

Stock
Niet op voorraad

AMMO Precisie Pigmentpenseel Maat 4

Referenz : A.MIG-8704

€ 4,79

Inclusief belasting
  • Referentie : AMIG 8704
  • Staart: 4
  • De nieuwe AMMO Precision Pigments kwastenserie is gemaakt van de hoogste kwaliteit korte haren eindigend in een platte punt, en is speciaal ontworpen om de best mogelijke resultaten te bereiken bij het aanbrengen van pigmenten.
100% veilige betalingen

Sichere Bezahlung

Lieferung 72 Stunden

Über das Produkt

Beschreibung

Bovendien is het haar zeer resistent en gemakkelijk schoon te maken. Deze nieuwe serie is er in twee verschillende maten: 4 en 8.

De penselen zijn gemakkelijk te gebruiken: laad de borstel gewoon met het gewenste pigment en breng het aan op het oppervlak van het model zoals gewoonlijk, of wrijf het pigment in het oppervlak om het te laten hechten zonder fixatief toe te voegen. Zo kun je ook verschillende tinten mengen om vloeiende overgangen te creëren. Deze penselen zijn het perfecte gereedschap voor het werken met de AMMO reeks pigmenten.

De veelzijdigheid en duurzaamheid van deze penselen maken ze ideaal voor andere toepassingen, zoals het creëren van texturen. Je kunt texturen maken door de Extra fijn cement A.MIG-2025 rechtstreeks op het plastic voordat je het oppervlak dept met het Precision Pigments penseel. Je kunt dezelfde techniek gebruiken als je werkt met Wapeningsplamuur - Acryl Type A.MIG-2039 , Wapeningsplamuur - Klassiek A.MIG-2040 of Antislippasta.

Voor reiniging en onderhoud bieden we je de nieuwe zeep Lang leve de borstels A.MIG-8579 speciaal geformuleerd voor het reinigen en onderhouden van penselen. Dit product verlengt de levensduur van de kwast aanzienlijk en kan worden gebruikt voor het reinigen van alle soorten verf, waaronder acrylverf, emaille, olieverf en mastiek.

Technische Eigenschaften
Mig Jimenez
A.MIG-8704
Type product
Pinceau
ean13
8432074087045
Wird geladen...