flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag

Dein Korb ist leer

Kopen met

  • Marta Kolinsky Selectie Borstelset
  • +
  • Schoonmaakstation
  • +
  • Schuurpapier P3000 3 stuks Tamiya
  • Total price: € 52,23
info One of these items has different availability  Show details
Stock

Marta Kolinsky Selectie Borstelset

Referenz : A.MIG-7609

€ 22,18

Inclusief belasting
  • AMIG7609
  • Set marterborstels AMMO Kolinsky gemaakt van natuurlijk kolinsky marterhaar van topkwaliteit. Met deze penselen kun je uiterst precieze afwerkingen bereiken dankzij hun scherpe punt en aanpassingsvermogen.
100% veilige betalingen

Sichere Bezahlung

Lieferung 72 Stunden

Über das Produkt

Beschreibung

Deze set bevat Kolinsky marterpenselen voor een breed scala aan toepassingen. De beste boetseerkwasten voor precisie en duurzaamheid.

Een compleet assortiment penselen voor alle aspecten van het schilderen van personages en voor het toevoegen van fijne details aan alle modelbouwonderwerpen. De beste selectie ronde penselen in de juiste maten voor schaalmodelbouw.

De nieuwe AMMO Kolinsky marterborstels zijn gemaakt van natuurlijk haar van topkwaliteit. Met deze penselen kun je uiterst precieze afwerkingen bereiken dankzij hun scherpe punt en aanpassingsvermogen.

Dit prachtige assortiment is niet alleen voor figuurschilders, het is zeer effectief en nuttig voor elke modelbouwer die veel details schildert. Deze set bevat drie verschillende maten: 1,5, 1,7 en 2.

Bovendien zijn de borstelharen zeer resistent, gemakkelijk schoon te maken en krijgen ze hun fijne punt gemakkelijk terug. Een essentieel hulpmiddel voor het schilderen van figuren, accessoires en fijne details zoals die in tankinterieurs en cockpits van vliegtuigen. Ze kunnen worden gebruikt om technieken als glaceren, mengen en superimpositioneren toe te passen op de figuren. Ze kunnen ook worden gebruikt om fijne details te schilderen of om gecontroleerde washes aan te brengen op voertuigen en vliegtuigen. Hun fijne punt helpt bij het schilderen van de fijnste details in vignetten en diorama's.

Deze serie penselen kan worden gebruikt met alle soorten verf en boetseermateriaal, waaronder acrylverf, emaille en olieverf. Voor service en onderhoud raden we aan om te beginnen met reinigen met de juiste verdunner voor het gebruikte verftype. Gebruik na afloop de speciale zeep Lang leve A.MIG-8579 Borstels om je penselen te bewaren .

Vorm de punt in een punt en bedek hem met de plastic beschermkap voordat je hem opbergt.

 

Deze set bevat de volgende AMMO borstelreferenties :

  • A.MIG-8712 Borstel Marta Kolinsky 1,5 AMMO
  • A.MIG-8713 Borstel Marta Kolinsky 1,7 AMMO
  • A.MIG-8714 Borstel 2 AMMO Marta Kolinsky
Technische Eigenschaften
Mig Jimenez
A.MIG-7609
Type product
Pinceau
ean13
8432074076094
Wird geladen...