flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag

Dein Korb ist leer

Kopen met

  • Set pigmentpenselen
  • +
  • Superverpakking verwering voor motoren
  • +
  • Set van 6 roestvrijstalen boetseerspatels
  • Total price: € 66,65
info Last items in stock  Show details
Stock
Laatste items in voorraad

Set pigmentpenselen

Referenz : A.MIG-7610

€ 14,37

Inclusief belasting
  • AMIG7610
  • Set van twee AMMO Precisiepigmenten penselen gemaakt met korte, hoogwaardige haren en een platte punt, speciaal ontworpen voor maximale prestaties bij het aanbrengen van droge pigmenten, en een speciaal penseel om stof en deeltjes te verwijderen.
100% veilige betalingen

Sichere Bezahlung

Lieferung 72 Stunden

Über das Produkt

Beschreibung

Bevat AMMO Precision Pigments penselen, gemaakt met korte haren van hoge kwaliteit en een platte punt, speciaal ontworpen voor maximale prestaties bij het aanbrengen van droge pigmenten.

Deze nieuwe set bevat twee verschillende formaten pigmentpenselen: 4 en 8. De penselen zijn eenvoudig te gebruiken: vul de penselen met het gewenste pigment en breng het zoals gewoonlijk aan op het oppervlak van het model, of wrijf het pigment in het oppervlak om het te laten kleven zonder dat je een fixeermiddel hoeft toe te voegen. Zo kun je ook verschillende tinten mengen om vloeiende overgangen te creëren. Deze penselen zijn het perfecte gereedschap voor het werken met de AMMO reeks pigmenten.

De veelzijdigheid en duurzaamheid van deze penselen maken ze ideaal voor andere toepassingen, zoals het creëren van texturen. Je kunt texturen maken door Extra dun cement (A.MIG-2025) rechtstreeks op het plastic voordat je het oppervlak dept met het Precision Pigments penseel. Je kunt dezelfde techniek gebruiken als je werkt met Arming Putty - Acryl type (A.MIG-2039), Arming Putty - Classic (A.MIG-2040) of pasta antislip . Bovendien leveren we ook een borstel met ultrazachte synthetische haren, ideaal voor het afstoffen van afgewerkte modellen of tijdens de bouwfase om pluisjes, stof en andere deeltjes te verwijderen die zich afzetten op het oppervlak van het model.

Voor een goede reiniging en verzorging bieden we de nieuwe Vive les pinceaux A.MIG-8579 zeep, speciaal samengesteld voor het reinigen en verzorgen van kwasten. Dit product verlengt de levensduur van de kwast aanzienlijk en kan worden gebruikt voor het reinigen van alle soorten verf, waaronder acrylverf, emaille, olieverf en mastiek.

Voor service en onderhoud raden we aan om te beginnen met reinigen met de juiste verdunner voor het gebruikte verftype. Gebruik na afloop de speciale zeep Lang leve A.MIG-8579 Borstels speciaal geformuleerd voor het reinigen en verzorgen van penselen. Dit product verlengt de levensduur van de borstel aanzienlijk.

Als je meer wilt weten over het gebruik van dit product, klik dan hier. ICI .

 

Deze set bevat de volgende AMMO borstelreferenties :

  • A.MIG-8704 Precisie-pigmentkwast 4 AMMO
  • A.MIG-8705 Precisie-pigmentkwast 8 AMMO
  • A.MIG-8575 Afstofborstel 1 - 1 st.
Technische Eigenschaften
Mig Jimenez
A.MIG-7610
Type product
Pinceau
ean13
8432074076100
Wird geladen...