flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag

Dein Korb ist leer

Stock
Niet op voorraad

AMMO WARGAMING UNIVERSE - Marta Kolinsky Figurenborstelset

Referenz : A.MIG-7625

€ 25,21

Inclusief belasting
  • AMIG7625
  • Set marterborstels AMMO Kolinsky gemaakt van natuurlijk kolinsky marterhaar van topkwaliteit. Met deze penselen kun je uiterst precieze afwerkingen bereiken dankzij hun scherpe punt en aanpassingsvermogen.
100% veilige betalingen

Sichere Bezahlung

Lieferung 72 Stunden

Über das Produkt

Beschreibung

AMMO Marta Kolinsky penseelset voor gebruik met acrylverf, emaille en olieverf. Bestand tegen de meest agressieve producten. De beste boetseerkwasten voor precieze resultaten en duurzaamheid. De ideale selectie vormen en maten voor het schilderen van elk type model of diorama.

Ze zijn niet alleen een uitstekend hulpmiddel voor figuurschilders, maar ook voor elke modelbouwer die veel detail nodig heeft. Bovendien zijn de borstelharen extreem duurzaam, gemakkelijk schoon te maken en kunnen ze gemakkelijk de vorm van de punt aannemen. Een ideaal gereedschap voor het schilderen van figuren, accessoires en kleine details zoals die in gepantserde voertuigen en cockpits van vliegtuigen. Ze zijn perfect voor het toepassen van technieken zoals glazuren, vervagen, reflecties en schaduwen op figuren. Ze kunnen ook worden gebruikt om fijne details te schilderen of om gecontroleerde washes aan te brengen op voertuigen en vliegtuigen. De fijne punt helpt bij het schilderen van de fijnste details op diorama's en vignetten.

Deze serie penselen kan worden gebruikt met alle soorten verf en boetseermateriaal, waaronder acrylverf, emaille en olieverf. Voor service en onderhoud raden we aan om te beginnen met reinigen met de juiste verdunner voor het gebruikte verftype. Gebruik na afloop de speciale zeep Lang leve A.MIG-8579 Borstels om je penselen te bewaren .

Vorm de punt in een punt en bedek hem met de plastic beschermkap voordat je hem opbergt.

 

Deze set bevat de volgende AMMO borstelreferenties :

  • A.MIG-8710 0 Marta Kolinsky AMMO borstel
  • A.MIG-8711 1 borstel AMMO Marta Kolinsky
  • A.MIG-8712 Borstel Marta Kolinsky 1,5 AMMO
  • A.MIG-8714 Borstel 2 AMMO Marta Kolinsky
Technische Eigenschaften
Mig Jimenez
A.MIG-7625
Type product
Pinceau
ean13
8432074076254
Wird geladen...