flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag

Dein Korb ist leer

Stock
Niet op voorraad

Flex-i-File naalden vin 320 FF346

Referenz : FF346

€ 6,96

Inclusief belasting

Aanduiding : Flex-i-File naalden fin 320
Ref : FF346

 

100% veilige betalingen

Sichere Bezahlung

Lieferung 72 Stunden

Über das Produkt

Beschreibung

Plastic schuurnaalden

Dit product is perfect om op die hele kleine plekjes te komen die bijna onmogelijk zijn met conventionele gereedschappen. Ideaal voor miniaturisten die een gereedschap nodig hebben voor precies werk, deze naalden geven je uitstekende controle voor afwerking en precisie. Wanneer zelfs de kleinste modelbouwschaar te groot is voor sommige projecten, zullen deze plastic schuurnaalden een grote opluchting zijn. Gebruik dit product voor het verwijderen van flash (gegoten naden) in krappe hoeken, samengestelde rondingen, sculpturale miniaturen en decoratief werk.

Of je nu graag werkt met plastic, hars, metaal of hout, de schuurnaalden zijn ontworpen om het werk gemakkelijker te maken en superieure resultaten te geven. De schuurnaalden zijn afwasbaar, herbruikbaar en overtollig materiaal kan worden verwijderd en gereinigd met onze schuurschijf, wat bijdraagt aan de langdurige prestaties.

Plastic schuurnaalden zijn verkrijgbaar in verpakkingen van 8 voor korrel 150, 240 en 320 en in verpakkingen van 6 voor assorti naalden (2 van elk). De verschillende naaldkorrels zijn voorzien van een kleurcode, zodat je gemakkelijk de juiste schuurkorrel kunt vinden, zelfs op een drukke werkplek! Gebruik het assortiment van drie schuurnaalden voor je project.

De grofste naald is perfect voor de beginfase van het afwerkingsproces en kan worden gebruikt om diepe imperfecties of oppervlaktedefecten te verwijderen. Met de medium naald, die later wordt gebruikt, kunnen knutselaars de grovere krassen die tijdens het eerste schuren zijn ontstaan gladstrijken en verwijderen. Tot slot zorgen de beste schuurnaaldniveaus en de zachte naalden voor een delicate aanraking die overmatig materiaalverlies voorkomt tijdens je laatste afwerkingsfase.

Wird geladen...