flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag

Dein Korb ist leer

Kopen met

  • Aero-color Professional wit supra 250 ml
  • +
  • Aero-color Professional gele grondverf
  • +
  • Set van 2 Harder & Steenbeck synthetische penselen
  • Total price: € 69,82
info Last items in stock  Show details
Stock
Laatste items in voorraad

Aero-color Professional wit supra 250 ml

Referenz : 28101027

Sparen Sie 40%

€ 51,36

Inclusief belasting

€ 85,61

A partir de 12.84 € par mois, Lern mehr

  • Super witte kleur
  • 250 ml verpakking
100% veilige betalingen

Sichere Bezahlung

Lieferung 72 Stunden

Über das Produkt

Beschreibung

Het nieuwe Airbrush-concept van Schmincke biedt een harmonieus kleurengamma. Het omvat 36 schitterende kleuren, 12 kleuren met uitzonderlijke effecten en een compleet assortiment mediums, met producten die voldoen aan alle behoeften van gebruikers in elke fase van hun werk, van grondlaag tot eindbehandeling.

Airbrush kleuren AERO KLEUR® Professioneel zijn extreem heldere en lichtechte kleuren die speciaal zijn ontwikkeld voor spuitpistolen, maar ook geschikt zijn voor
Het werkt ook goed met Oost-Indische inktpennen, liners en penselen.

AERO KLEUR® Professioneel De extra fijne airbrushkleuren van Schmincke ruiken aangenaam, zijn gemakkelijk om mee te werken, zeer resistent en kunnen op bijna elk oppervlak worden gebruikt. Alle kleuren zijn gebruiksklaar en kunnen dankzij hun fijne pigmentatie onverdund worden aangebracht. Indien nodig kunnen ze echter met water worden verdund. Alle kleuren zijn verkrijgbaar in propetteflacons van 28 ml; sommige zijn ook verkrijgbaar in plastic flessen van 250 ml of 1000 ml voor grotere consumenten. Veel van de 36 meerkleurenkleuren en 12 unieke effectkleuren zijn enkelvoudige pigmentkleuren, waardoor briljante mengresultaten en een oneindige keuze aan tinten gegarandeerd zijn. De 36 veelkleurige tinten omvatten een groot aantal transparante of semi-transparante kleuren. Het is echter mogelijk om ze een dekkend karakter te geven, zonder ze lichter te maken of hun intensiteit te verminderen, door simpelweg een kleine hoeveelheid van ons opaak wit toe te voegen. AERO KLEUR® Professioneel Witte SUPRA.

AERO KLEUR® Professioneel Hecht perfect op alle soorten papier en karton, maar ook op alle gebruikelijke niet-absorberende ondergronden zoals harde kunststoffen, kunststoffolies of, na het oppervlak eerst te hebben behandeld, metaal.

Onze kleuren zijn ideaal voor maskering en verschillende grafische toepassingen, en zijn ook geschikt voor speciale airbrushtechnieken.

Na het drogen zijn de kleuren AERO KLEUR® Professioneel zijn mat, waterbestendig en reproduceerbaar.

Alle kleuren zijn het resultaat van jarenlang onderzoek en ontwikkeling, en hebben een unieke eigenschap op de airbrushmarkt: na enkele ogenblikken rust zijn ze klaar voor gebruik, AERO KLEUR® Professioneel ontwikkelt een dikke viscositeit, die na een paar seconden verdwijnt na licht schudden van de fles. Daarna keert het onmiddellijk terug naar zijn vloeibare consistentie, klaar voor gebruik.

Wird geladen...