flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag

Dein Korb ist leer

Imperial Galactic Fighters Oplossingsdoos
Imperial Galactic Fighters Oplossingsdoos
Imperial Galactic Fighters Oplossingsdoos
Imperial Galactic Fighters Oplossingsdoos
Vorherige keyboard_arrow_left
Nächste keyboard_arrow_right
Stock
Niet op voorraad

Imperial Galactic Fighters Oplossingsdoos

Referenz : A.MIG-7720

€ 70,53

Inclusief belasting

A partir de 17.6325 € par mois, Lern mehr

HOE KEIZERLIJKE GALACTISCHE STRIJDERS SCHILDEREN OPLOSSINGSDOOS

100% veilige betalingen

Sichere Bezahlung

Lieferung 72 Stunden

Über das Produkt

Beschreibung

SOLUTION BOX HOW TO PAINT IMPERIAL GALACTIC FIGHTERS biedt je alles wat je nodig hebt om je modellen van Imperial Empire fighters uit de Star Wars saga te schilderen en te bewerken.

Hoewel we een Tie Advanced X1 hebben gekozen als voorbeeld voor deze stap-voor-stap handleiding, kunnen dezelfde processen in precies dezelfde volgorde en methoden worden toegepast op elk ander gevechtsvliegtuig in het Galactische Rijk, of het nu een Tie Fighter, Tie Interceptor of Tie. Bomber, Tie Striker, Tie Defender, of zelfs een Lambda-class shuttle. Nu hoef je alleen nog maar je favoriete model te pakken en meteen te beginnen met schilderen!

SOLUTION BOX is een compleet en uitgebreid systeem waarmee je het hele proces van het verven en verouderen van je modellen kunt uitvoeren. Van het aanbrengen van grondverf en camouflagekleuren tot verschillende verfeffecten en weerbestendigheid, inclusief filters, wasbeurten, algemene slijtage, reflecties met oliën, strepen, stof, vuil, modder en zelfs olie-, vet- en brandstofvlekken.

Deze doos bevat alles wat je nodig hebt, behalve de modelkit!!!! Een uitstekend idee en oplossing voor alle enthousiastelingen die meer willen leren over modelbouw en die alles wat ze nodig kunnen hebben in een alles-in-één doos willen hebben, zodat ze geen tijd hoeven te besteden aan het een voor een selecteren van producten.

 

Inbegrepen producten:

A.MIG-0032 Satijnzwart Reukloze emailverdunner A.MIG-2018
A.MIG-0097 Kristal Oranje A.MIG-2024 One Shot Greyl grondverf
A.MIG-0218 RLM 66 zwart grijs A.MIG-2055 Matte gelukslak
A.MIG-0911 Grijze glans A.MIG-3020 Metalen slag
Wassen schip A.MIG-1009 A.MIG-3501 wit
A.MIG-1209 Krassen op de schip A.MIG-3532 Slib uit Starship Bay
A.MIG-1502 donkergrijs voor wit A.MIG-8212 Aqua Glans Helder ALC600
A.MIG-1615 PLW Steengrijs voor Zwart A.MIG-8590 3.0 Synthetische Liner Kwast
A.MIG-1617 PLW Blauw Zwart A.MIG-8613 Synthetische ronde borstel
Transparant A.MIG-2016 A.MIG-8620 Platte synthetische borstel

 

Daarnaast bevat dit complete pakket de boek gemakkelijk te gebruiken Hoe schilder je de Imperial Galactic Fighters oplossing boek beschikbaar in vier talen (Engels, Spaans, Frans en Duits).

 

Het OPLOSSINGSBOEK is een eenvoudige basisgids die ontworpen is om elke modelbouwer te helpen gemakkelijk resultaten te verkrijgen die vergelijkbaar zijn met de resultaten in elk voorbeeld. Het maakt niet uit of een modelbouwer een beginner is of een meer ervaren modelbouwer.

 

Terwijl je de pagina's van het uitgebreide oplossingenboek in het pakket omslaat, kun je elke stap op een eenvoudige, intuïtieve manier volgen om de verschillende producten en effecten toe te passen. Het nieuwe ontwerp van SOLUTION BOOK maakt het mogelijk om elke stap op een zeer eenvoudige en intuïtieve manier te volgen, zonder tekst, met behulp van een eenvoudige op pictogrammen gebaseerde code die de te volgen stappen bij elke stap aangeeft. Door de stappen in deze gids te volgen, kunnen ze met weinig moeite verbluffende resultaten behalen.

Technische Eigenschaften
Mig Jimenez
A.MIG-7720
Type product
new
ean13
8432074077206
Wird geladen...