flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag

Dein Korb ist leer

Stock
Laatste items in voorraad

Tardrop Spons

Referenz : A.MIG-8562

€ 1,67

Inclusief belasting
  • Beschrijving Teardrop Spons
  • Ref 8562
100% veilige betalingen

Sichere Bezahlung

Lieferung 72 Stunden

Über das Produkt

Beschreibung


Deze sponsjes zijn speciaal ontworpen voor het aanbrengen van pigmenten en washes. Het flexibele materiaal maakt het gemakkelijk om op delicate modellen te werken zonder de verf of oppervlaktedetails te beschadigen, om overtollig pigment te verwijderen en is zeer gemakkelijk afwasbaar. We raden aan dit afwerkingsproduct te gebruiken op een satijnen of glanzend oppervlak. De sponzen zijn verkrijgbaar in drie verschillende vormen om te voldoen aan de behoeften van modelbouwers. Je kunt ze ook in unieke vormen knippen met een schaar of hobbymes voor specifieke toepassingen.

 

Als je de spons gebruikt om wasgoed te reinigen, wacht dan 15 tot 20 minuten tot het wasgoed droog is en ga dan voorzichtig met de spons over het oppervlak om overtollig wasgoed weg te vegen. Merk op dat de droogtijd kan worden versneld met een haardroger. Gebruik verschillende zachte bewegingen totdat het gewenste vervagingseffect of de volledige verwijdering van het effect is bereikt.

 

Als je pigmenten en verdunner voor glazuur gebruikt, laat de verdunner dan ongeveer 15 minuten drogen of versnel het drogen met een haardroger voordat je het oppervlak bewerkt. Als je droge pigmenten gebruikt, kun je er meteen mee aan de slag. Het product kan volledig worden verwijderd of gemengd om vloeiende overgangen te creëren met behulp van de sponsvorm die het meest geschikt is voor het oppervlak.

Wird geladen...