flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag

Dein Korb ist leer

Kopen met

  • Set Amerikaanse Vietnam-uniformen
  • +
  • Vietnam Kleuren
  • +
  • Verf Mig Jimenez Modder Effecten A.MIG-1704 Zware Aarde
  • Total price: € 21,29
info Last items in stock  Show details
Stock
Laatste items in voorraad

Set Amerikaanse Vietnam-uniformen

Referenz : A.MIG-7034

€ 9,89

Inclusief belasting

Aanduiding US VIETNAM UNIFORMS SET

Ref 7034

Selectie acrylverf voor miniaturen, samengesteld om de uniformen van Amerikaanse eenheden tijdens de Vietnamoorlog te schilderen. (4 x 17 ml potjes)

 
 
100% veilige betalingen

Sichere Bezahlung

Lieferung 72 Stunden

Über das Produkt

Beschreibung

Acrylverf van hoge kwaliteit, ontworpen om het schilderen van je miniaturen gemakkelijker te maken. Dit pakket bevat alle vier de kleuren voor het verven van het uniform dat door de meeste Amerikaanse eenheden tijdens de Vietnamoorlog werd gebruikt. Deze kleuren zijn geselecteerd op basis van rigoureus uniform onderzoek om je nauwkeurige resultaten te geven en de mogelijkheid om volume te accentueren en details met gemak te definiëren.

Het AMMO assortiment acrylverven voor miniaturen is ontworpen om je schildersessies aangenamer te maken dankzij de snelheid en het gebruiksgemak; nieuwe materialen voor nieuwe technieken, toegankelijker voor alle modelbouwers. Alle kleuren in deze serie kunnen met elkaar en met het volledige assortiment AMMO acrylverf worden gemengd. Deze kleurenlijn is perfect voor de gebruikelijke lagen en mengtechnieken die worden gebruikt bij het schilderen van figuren, maar ook voor de meest recente mengtechnieken. Geformuleerd voor maximale prestaties met kwast en airbrush. In water oplosbaar, reukloos, niet brandbaar en niet giftig.

Kleuren in deze set:

AMMO.F-503 Donker Olijfgroen AMMO.F-535 Camouflage Italiaans groen
AMMO.F-504 Geel Groen AMMO.F-544 Groen

 

Technische Eigenschaften
Mig Jimenez
A.MIG-7034
Type product
new
ean13
8432074070344
Wird geladen...