flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag

Dein Korb ist leer

Kopen met

  • DRYBRUSH verbleekt geel
  • +
  • DRYBRUSH Blauw
  • +
  • DRYBRUSH Lichtblauw
  • Total price: € 11,37
info One of these items has different availability  Show details
Stock

DRYBRUSH verbleekt geel

Referenz : A.MIG-0624

€ 3,79

Inclusief belasting
  • AMIG0624
  • Verf van hoge kwaliteit voor de droge penseeltechniek.
  • Potje van 40 ml
100% veilige betalingen

Sichere Bezahlung

Lieferung 72 Stunden

Über das Produkt

Beschreibung

Droog borstelen is een ouderwetse techniek die al tientallen jaren door modelbouwers wordt gebruikt. Met hem proberen we het driedimensionale aspect van de verschillende texturen en details van onze modellen te benadrukken. Vanwege de eenvoud en snelheid van aanbrengen wordt het in de filmindustrie gebruikt om sets en modellen te schilderen. Jarenlang was dit de techniek die het meest werd gebruikt door modelbouwers over de hele wereld. Hoewel er uiteindelijk andere nieuwe modificatietechnieken verschenen, wordt drybrush nog steeds veel gebruikt voor diorama's en achtergrondwerk, gebouwen, sciencefiction- en oorlogsspellen, fantasy, militaire figuren en voertuigen. Het is een veelzijdige, eenvoudig te gebruiken techniek die overtuigende volume-effecten, authentieke texturen en highlight-details kan produceren op elk model.

 

AMMO heeft een nieuwe verfformule ontwikkeld speciaal voor drybrushen met de ideale dichtheid en specifieke eigenschappen die het de beste verfsoort maken voor deze techniek. De nieuwe DIO DRY BRUSH is de perfecte oplossing voor alle modelbouwers die houden van deze iconische techniek, ongetwijfeld een van de eenvoudigste en meest effectieve verouderingstechnieken. Gebruik gewoon een verfkwast van elk formaat, vul hem met verf, droog hem door over een papieren handdoek of doek te wrijven om overtollige verf te verwijderen en breng hem dan aan door zachtjes over de details van je model te wrijven om een gladde, gelijkmatige textuur te creëren.

 

Het DIO DRY BRUSH kleurengamma omvat een reeks lichtere tinten om je modellen een versleten look te geven, maar ook donkere tinten waaronder metallic, roest en vlokkentinten om een reeks dynamische effecten te creëren.

 

DIO DRY BRUSH potten hebben een extra brede mond voor het gemakkelijk inbrengen van alle soorten kwasten en bevatten kleur voor een breed scala aan projecten. Bovendien is de verf op waterbasis, gemakkelijk schoon te maken, niet giftig en geurloos. Deze kleuren drogen zeer snel op de tast in slechts een paar minuten en worden niet aangetast door emaille en oliewassen.

 

De aanvraagmethode is heel eenvoudig en bestaat uit slechts drie eenvoudige stappen:

  1. Dep het penseel direct in de pot en vul deze met een matige hoeveelheid verf.
  2. Verwijder overtollige verf van een absorberend oppervlak.
  3. Wrijf zachtjes met het penseel over de oppervlaktedetails van het model om ze te benadrukken en het volume te versterken.

Technische Eigenschaften
Mig Jimenez
A.MIG-0624
Verpakking
40ml
Type verf
Acrylique
ean13
8432074006244
Wird geladen...