flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag

Dein Korb ist leer

Leren Figuren Set
Leren Figuren Set
Vorherige keyboard_arrow_left
Nächste keyboard_arrow_right
Stock
Niet op voorraad

Leren Figuren Set

Referenz : A.MIG-7036

€ 14,82

Inclusief belasting

Benaming Leren Figuren Set

AMIG7036

Acrylverfset, 6 potjes van 17 ml

Deze praktische set bevat 6 essentiële kleuren waarmee je bijna elk type lederen afwerking kunt bereiken.

 
100% veilige betalingen

Sichere Bezahlung

Lieferung 72 Stunden

Über das Produkt

Beschreibung

Acrylverf van hoge kwaliteit is ontworpen om miniaturen gemakkelijk en nauwkeurig te schilderen. Je kunt elke kleur afzonderlijk gebruiken of ze mengen met leerkleuren en andere materialen. acryl MUNITIE .

Met deze selectie kun je verschillende tinten leer verkrijgen, van de donkerste soorten tot oranje en roodachtige tinten. Met deze kleuren kun je ook nieuwe kleding nabootsen of leer met een hoog verslechteringsniveau, dat slijtage of krassen vertegenwoordigt, naar eigen smaak of behoefte.

La bereik MUNITIE acrylverf voor miniaturen is ontworpen om je schildersessies aangenamer te maken, dankzij de snelheid en het gebruiksgemak; nieuwe materialen voor nieuwe technieken, toegankelijker voor alle modelbouwers. Alle kleuren in deze serie kunnen met elkaar worden gemengd en met de volledige reeks van acryl MUNITIE . Dit kleurengamma is perfect voor de gebruikelijke lagen en mengtechnieken die worden gebruikt bij het schilderen van figuren, maar ook voor de meest recente mengtechnieken. Geformuleerd voor maximale prestaties met een penseel, kan elke kleur ook worden aangebracht met een airbrush door te mengen met A.MIG-2000 acrylverdunner voor de juiste consistentie. In water oplosbaar, reukloos, niet brandbaar en niet giftig.

Kleuren in deze set:

AMMO.F-508 Bruine basis AMMO.F-531 Lichtbruin
AMMO.F-532 Roodbruin AMMO.F-533 Donkerbruin
AMMO.F-538 Oranje levendig AMMO.F-541 Oker
Technische Eigenschaften
Mig Jimenez
A.MIG-7036
Type product
new
ean13
8432074070368
Wird geladen...