flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag

Dein Korb ist leer

Stock
Laatste items in voorraad

RUSSISCHE LATE VLIEGTUIGEN UIT DE OORLOGSJAREN

Referenz : A.MIG-7223

€ 9,89

Inclusief belasting

VVS WWII RUSSISCHE LATE VLIEGTUIGEN

AMIG7223

Set acrylverf. 4 potjes 17 ml

Nauwkeurig schilderwerk om camouflage aan te brengen op vliegtuigen van de Sovjet Luchtmacht in de laatste jaren van de Tweede Wereldoorlog.

 
100% veilige betalingen

Sichere Bezahlung

Lieferung 72 Stunden

Über das Produkt

Beschreibung

De hoogwaardige acrylverfset bevat de 4 kleuren die werden gebruikt om camouflage nauwkeurig aan te brengen op vliegtuigen van de Sovjet Luchtmacht in de laatste jaren van de Tweede Wereldoorlog. Met deze referenties kunnen we bekende vliegtuigen weergeven, waaronder een aantal die gevlogen zijn door de grote Sovjet azen, zoals de La-5 en La-7, of de beroemde Yak-3.

De kleuren zijn gebaseerd op historische foto's en documenten die de exacte kleuren weergeven, zij het lichter gemaakt om het schaaleffect te compenseren. Deze verf is gemaakt met een formule die is geoptimaliseerd voor maximale prestaties met penseel en airbrush.

Deze set bevat 4 kleuren in flesjes van 17 ml. Elk flesje is voorzien van een stalen roerstaafje om de verf goed te kunnen mengen en moet voor elk gebruik worden geschud. Elke kleur is oplosbaar in water, geurloos en niet giftig. We raden de A.MIG-2000 acrylverdunner voor de juiste verdunning. Droogt volledig in 24 uur

Inclusief kleuren :

A.MIG-210 BLAUW GRIJS AMT-11
A.MIG-235 DONKERGRIJS AMT-12
A.MIG-251 RUSSISCH BLAUW AMT-7
A.MIG-049 ROOD

Technische Eigenschaften
Mig Jimenez
A.MIG-7223
Type product
new
ean13
8432074072232
Wird geladen...