flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag

Dein Korb ist leer

Stock
Niet op voorraad

VVS RUSSISCHE WWII BOMMENWERPER KLEUREN

Referenz : A.MIG-7224

€ 9,89

Inclusief belasting

KLEUREN VAN RUSSISCHE VVS BOMMENWERPERS UIT DE TWEEDE WERELDOORLOG

 

AMIG7224

Set acrylverf. 4 potjes 17 ml

Nauwkeurige verf voor het aanbrengen van camouflage op bommenwerpers en grondaanvalsvliegtuigen van de Sovjetluchtmacht tijdens de Tweede Wereldoorlog.

 
 

 

100% veilige betalingen

Sichere Bezahlung

Lieferung 72 Stunden

Über das Produkt

Beschreibung

De hoogwaardige acrylverfset bevat de 4 kleuren die werden gebruikt om nauwkeurig camouflage aan te brengen op bommenwerpers en grondaanvalsvliegtuigen van de Sovjet Luchtmacht tijdens de Tweede Wereldoorlog. Met deze referenties kun je vliegtuigen zoals de Il-4, de Pe-2 en natuurlijk de iconische Il-2 Sturmovik nauwkeurig nabootsen.

De kleuren zijn gebaseerd op foto's en documenten uit die tijd die de exacte kleuren weergeven, zij het iets lichter gemaakt om het effect van de schaal te compenseren. Deze verf is gemaakt met een formule die is geoptimaliseerd voor maximale prestaties met penseel en airbrush.

Deze set bevat 4 kleuren in flesjes van 17 ml. Elk flesje is voorzien van een stalen roerstaafje om de verf goed te kunnen mengen en moet voor elk gebruik worden geschud. Elke kleur is oplosbaar in water, geurloos en niet giftig. We raden de A.MIG-2000 acrylverdunner voor de juiste verdunning. Droogt volledig in 24 uur.

Inclusief kleuren :

A.MIG-080 HELDER GROEN AMT-4
A.MIG-235 DONKERGRIJS AMT-12
A.MIG-251 RUSSISCH BLAUW AMT-7
A.MIG-252 GRIJS BRUIN AMT-1

 

 

Technische Eigenschaften
Mig Jimenez
A.MIG-7224
Type product
new
ean13
8432074072249
Wird geladen...