flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag

Dein Korb ist leer

Stock
Niet op voorraad

Pigment Spons Penseel

Referenz : A.MIG-8577

€ 6,00

Inclusief belasting
  • AMIG8577
  • Spons met handvat voor het nauwkeurig aanbrengen of verwijderen van verweringsproducten. De druppelvorm heeft een spitse punt, waardoor je gemakkelijk kleine details of moeilijk bereikbare plaatsen kunt bewerken.
100% veilige betalingen

Sichere Bezahlung

Lieferung 72 Stunden

Über das Produkt

Beschreibung

Het is vooral handig bij het gebruik van pigmenten, washes, strepeffecten, enz.

Het kan ook worden gebruikt om was te mengen en schoon te maken: laat de was 15 tot 20 minuten drogen en wrijf dan zachtjes met de spons over het oppervlak om overtollige was te verwijderen. Je kunt het proces versnellen door hete lucht te gebruiken. Je kunt de pad verschillende keren bewegen tot je het gewenste effect bereikt, waarbij je het effect vervaagt of helemaal verwijdert.

Het kan ook worden gebruikt om pigmenten te mengen die in een verdunningsmiddel voor glazuur zijn gesuspendeerd: laat 15 minuten drogen of verkort de droogtijd met een haardroger, en wrijf dan zoals voorheen. Als de pigmenten droog worden gebruikt, kun je meteen verdergaan. Je kunt het effect volledig verwijderen of vloeiende overgangen maken naar wens. Dankzij de zachte schurende werking kun je je modellen bewerken zonder de verf of het oppervlak van het model te beschadigen. We raden aan het te gebruiken op een satijnen of glanzend oppervlak.

Wird geladen...