flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag

Dein Korb ist leer

Stock
Niet op voorraad

Verf Mig Jimenez Watereffecten A.MIG-2204 Langzaam rivierwater

Referenz : A.MIG-2204

€ 8,52

Inclusief belasting
  • Referentie : A.MIG-2204
  • Kleur: traag rivierwater
  • Verpakking: 250 ml
100% veilige betalingen

Sichere Bezahlung

Lieferung 72 Stunden

Über das Produkt

Beschreibung

Dit product is speciaal samengesteld om alle soorten water realistisch weer te geven, zoals oceanen, rivieren, meren, watervallen en zelfs ijzige oppervlakken. Deze referentie heeft de tint van

- De doorschijnende afwerking is perfect om een effect van diepte en realistische aquarelverf te creëren.

- Het product is dik genoeg om over allerlei oppervlakken gegoten te worden, zelfs over hellingen.

- De langzame droogtijd maakt het mogelijk om bewegend water, zoals watervallen, woeste zeeën, golven enz. zonder druk te modelleren.

- Het kan worden gemengd met andere producten uit hetzelfde assortiment of met kleine hoeveelheden acrylverf om de kleur iets te veranderen zonder dekkend te worden.

- Het kan worden verdund met water of acrylverdunner om de consistentie te veranderen.

 

Begin met het verven van de kleur van je keuze. Zodra het droog is, breng je de gel aan met een paletmes of vergelijkbaar gereedschap. Je kunt het oppervlak modelleren terwijl het droogt met oude penselen, gereedschap, tandenstokers, beeldhouwwerk enz. We raden aan om het product in dunne lagen aan te brengen voor een beter totaaleffect en afwerking.

 

Het product is geurloos en droogt in 24 uur. Gereedschap kan eenvoudig met water worden gereinigd. Dit productassortiment is speciaal samengesteld voor watermodelbouw. Eenmaal droog zijn de resultaten kleuren die overeenkomen met de kleuren die je in de natuur vindt om een authentiek en realistisch tintje aan je diorama's te geven. We hebben een selectie gemaakt van de meest voorkomende watertinten om het werk van de modelbouwer te vergemakkelijken.

Technische Eigenschaften
Mig Jimenez
A.MIG-2204
Verpakking
250ml
Type verf
Acrylique
Type product
new
ean13
8432074022046
Wird geladen...