flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag

Dein Korb ist leer

Oplossingsdoos IDF Véhicules
Oplossingsdoos IDF Véhicules
Vorherige keyboard_arrow_left
Nächste keyboard_arrow_right
Stock
Niet op voorraad

Oplossingsdoos IDF Véhicules

Referenz : A.MIG-7701

€ 78,60

Inclusief belasting

A partir de 19.65 € par mois, Lern mehr

A-MIG 7701

 

100% veilige betalingen

Sichere Bezahlung

Lieferung 72 Stunden

Über das Produkt

Beschreibung

SOLUTION BOX is een compleet en uitgebreid systeem dat je door het hele schilder- en verouderingsproces van je modellen leidt. Dit omvat zowel het aanbrengen van de primer en de camouflagekleuren als de verschillende verf- en verouderingseffecten. De juiste producten en kleuren zijn inbegrepen om filters, washes, fades en highlights aan te brengen met olie, strepen, afgebladderde verf, stof, modder en zelfs olie- en brandstofvlekken.

OPLOSSINGSKADER is geen gewone verf, het is een compleet verf- en verweringssysteem waarmee je het schilder- en afwerkingsproces van je modellen kunt voltooien, van het aanbrengen van basecoat- en camouflagekleuren, elk verweringseffect, inclusief filters, washes, strepen, afgebroken verf, stof en vuil, tot de laatste details zoals modder, olie- en brandstofvlekken.
De perfecte handleiding om snel IDF-voertuigen te schilderen en te weerstaan. Dankzij de boek van oplossingengids In de verpakking vind je een aantal stappen die je eenvoudig en intuïtief kunt volgen om elk geschikt verouderingsproduct op de juiste manier aan te brengen en zo gemakkelijk realistische effecten te creëren. Deze nieuwe kit bevat alle verf en weerbeschermingsmiddelen, evenals de penselen die nodig zijn om de voertuigmodellen van de Israël Defence Forces (IDF) te schilderen.
Deze innovatieve set bevat alles wat je nodig hebt, behalve het model! Een geweldig idee voor beginnende modelbouwers die net beginnen in de hobby, of voor meer ervaren modelbouwers die een eenvoudige bron willen met alles wat ze nodig hebben in één doos zonder elk product één voor één te hoeven selecteren en importeren.
SOLUTION BOX IDF biedt alles wat je nodig hebt om je IDF-modellen te schilderen en te behandelen. Je vindt er niet alleen de verf, verouderingsbeschermingsproducten en kwasten die je nodig hebt, maar ook de IDF Solutions Guide, een uitgebreide gids van meer dan 40 pagina's waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je elk effect aanbrengt op een Israëlisch voertuig. De doos bevat de meest voorkomende Israëlische camouflagekleur, Real IDF Sinaí Grey '82 A.MIG-0131. Als je voertuigen met andere camouflagesystemen wilt schilderen, kun je het juiste assortiment vinden in onze Israël Defence Forces A.MIG-7163 6-kleurenset, of als losse verfflessen in onze uitgebreide Acrylverfcatalogus. De effecten en verweringsproducten in de doos zijn van toepassing op alle Israëlische camouflagestijlen van je keuze.

 

Technische Eigenschaften
Mig Jimenez
A.MIG-7701
Type product
new
ean13
8432074077015
Wird geladen...