flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag

Dein Korb ist leer

Kopen met

  • Spelkleur metalen blikken blikje
  • +
  • Spelkleur Metaal Messing
  • +
  • Spelkleur Metaal Donker Gunmetal
  • Total price: € 9,09
Stock

Spelkleur metalen blikken blikje

Referenz : 72060

€ 3,03

Inclusief belasting
  • Referentie :
    Kleur :
  • Nieuwe R-PET (gerecyclede/recyclebare) plastic container
    De nieuwe formulering
100% veilige betalingen

Sichere Bezahlung

Lieferung 72 Stunden

Über das Produkt

Beschreibung

De nieuwe formulering van Game Color biedt een nieuwe benadering voor het schilderen van Fantasy en Wargames miniaturen.

De nieuwe r-PET (gerecyclede/recyclebare) kunststof fles is volledig transparant, wat de zichtbaarheid van kleuren verbetert en AV's inzet voor duurzaamheid en het milieu onderstreept. Naast de nieuwe fles bevat de nieuwe dop een garantiezegel.

De nieuwe formule van Game Color Metallic biedt een grote verbetering in het aanbrengen, met kleuren die vloeiender zijn en makkelijker uitvloeien.

De reeks kleuren is ontworpen met behulp van het BSL Base, Shadow, Light verfsysteem voor miniaturen, gebaseerd op chromatisch compatibele groeperingen van drie kleuren, waardoor fans een gemakkelijke keuze hebben uit kleuren om hun miniaturen te schilderen met de lichten en schaduwen die passen bij elke basiskleur.

Het metallic pigment dat wordt gebruikt in de formulering heeft een ultrafijne deeltjesdiameter, wat de kleureigenschappen verbetert en een uitstekende hechting en weerstand biedt. Ze kunnen worden gemengd met alle andere kleuren en producten in het assortiment om zeer intense, realistische metallic effecten te bereiken.

Gebruiksaanwijzing: Hoewel ze zijn ontworpen om met een kwast te worden aangebracht, kunnen ze ook rechtstreeks met een airbrush worden aangebracht.

Veiligheid/Toxiciteit: Game Color is ontwikkeld in overeenstemming met de Europese regelgeving en is ConformstoASTM D-4236 gecertificeerd, wat betekent dat het product is beoordeeld door een onafhankelijk laboratorium, dat certificeert dat er geen schadelijke stoffen die een gezondheidsrisico vormen voor de gebruiker zijn gebruikt in de samenstelling.

Wird geladen...