flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag

Dein Korb ist leer

Kopen met

  • Model Air Color US Earth Red 17 ml.
  • +
  • Model Air Color Mud Brown 17 ml.
  • +
  • Tamiya Appret fijn grijs metaal en kunststof 180ml
  • Total price: € 17,05
info One of these items has different availability  Show details
Stock
Laatste items in voorraad

Model Air Color US Earth Red 17 ml.

Referenz : 71293

€ 3,03

Inclusief belasting

Referentie :
Kleur :

100% veilige betalingen

Sichere Bezahlung

Lieferung 72 Stunden

Über das Produkt

Beschreibung

Matte acrylverf op waterbasis, speciaal ontwikkeld voor airbrushen. Elke kleur is zorgvuldig ontwikkeld door onze experts om de modelbouwer maximale historische natuurgetrouwheid te bieden. Het Model Air assortiment bevat de breedste selectie militaire kleuren voor zowel voertuigen als vliegtuigen, van de conflicten van de Eerste en Tweede Wereldoorlog tot nu. De kleuren kunnen worden gebruikt rechtstreeks op het oppervlak of verdund met onze Airbrush Thinner of Flow Improver. Ze drogen snel en het is raadzaam om opeenvolgende lagen aan te brengen op een gegrond oppervlak. Enkele uren na het aanbrengen vormt de kleur een buitengewoon bestendige film zonder het kleinste detail van het model te veranderen. Het kan worden gebruikt met een kwast. Aanbevolen compressorinstellingen zijn ongeveer 15 - 20 PSI of 0,5 tot 1 kg. Voor goed onderhoud van de airbrush raden we aan Vallejo Airbrush Cleaner te gebruiken.
Hoe te gebruiken: Goed schudden voor gebruik. Giet de verf rechtstreeks in de airbrush, onverdund of vooraf verdund met Thinner (71261). De kleuren kunnen worden gemengd in de airbrushbeker. Model Air droogt bijna onmiddellijk op het model en maakt het mogelijk om onmiddellijk verouderingsprocessen toe te passen en washes, pigmenten en drybrushtechnieken te gebruiken.
Vernis :De vernissen zijn speciaal geformuleerd voor airbrushen. Ze drogen zeer snel en laten geen kleverigheid achter. Vernissen kunnen direct worden aangebracht of verdund met gedestilleerd water of Thinner 71261. In sommige gevallen is één laag vernis voldoende, maar als er meerdere lagen nodig zijn, is een interval van 5 minuten tussen elke laag aan te raden. Eenmaal beschermd door de vernis zijn de kleuren bestand tegen het aanbrengen van oliën, glazuren en zelfs pure terpentijn en lichte alcoholwassingen.
Airbrush verdunner 71261 : Airbrush verdunner kan de verf flexibeler maken zonder dat dit ten koste gaat van de hechting, dekkracht of dekking. Het helpt ook om het drogen van de verf in het airbrushmechanisme te vertragen, dus het is een goed idee om een paar druppels verdunner toe te voegen terwijl je werkt. Voor verdunning met thinner is de aanbevolen verhouding 1 deel thinner op 3 delen verf. Gedestilleerd water verandert de eigenschappen van Model Air maar is niet incompatibel.
Airbrush Stroom Verbeteraar : Een medium dat is ontworpen om de vloei te verbeteren en het drogen van verf op de naald tijdens het airbrushen te vertragen. Wij raden aan om 2 druppels Flow Improver toe te voegen aan 10 druppels verf in de airbrush beker.
Airbrush-reiniger 71099 :Airbrush Cleaner is de oplossing voor het reinigen van de airbrush tussen de ene kleur en de andere. Het product verwijdert snel de resten van oude verf en smeert ook de airbrush zonder het mechanisme te beschadigen. Tijdens het schilderen moet de punt van de airbrush af en toe worden schoongemaakt met een doek gedrenkt in cleaner om sporen van opgedroogde verf te verwijderen, dit voorkomt spatten of verstopping van de airbrush. Airbrush cleaner kan ook op het model worden gebruikt als afbijtmiddel om verf te verwijderen of om fouten bij het aanbrengen van de verf te corrigeren.

Veiligheid : Model Air is niet brandbaar en bevat geen oplosmiddelen. Zie de informatie over productcertificering in het hoofdstuk Veiligheid.
Presentatie: Model Air wordt geleverd in flesjes van 17 ml met druppelaars. Dit voorkomt dat de verf verdampt en uitdroogt in het blik. Er kunnen minimale hoeveelheden worden gebruikt en de inhoud van het flesje kan lang worden bewaard.

Technische Eigenschaften
Vallejo
71293
Verpakking
17ml
Type verf
Acrylique
Stralen
Aviation
Blindé
Figurine
Gundam
Impression 3D
Onglerie
WWI
WWII
ean13
8429551712934
Wird geladen...