flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag

Dein Korb ist leer

Stock
Niet op voorraad

Vallejo Game Air Dwergenhuid 17 ml verf 72741

Referenz : 72741

€ 2,93

Inclusief belasting
  • Vallejo Spel Lucht bereik
  • Kleur
  • Verpakking 17 ml
  • Ref:
100% veilige betalingen

Sichere Bezahlung

Lieferung 72 Stunden

Über das Produkt

Beschreibung

LVallejo Game Air verf is een vloeibare acrylhars speciaal ontworpen voor airbrush toepassing. Dankzij het fijngemalen pigment is het klaar voor gebruik met een airbrush met een nozzle gelijk aan of groter dan 0,3 mm. Voor toepassing met een airbrush met een nozzle gelijk aan of kleiner dan 0,2 mm is verdunning nodig met verdunner van het merk Vallejo. Alle Vallejo Game Air verven zijn mengbaar met elkaar en kunnen worden toegepast op oppervlakken zoals plastic, hars, metaal, karton, etc..

Game Air verven: Het verfassortiment is gekozen in samenwerking met modelbouwers die gespecialiseerd zijn in fantasy miniaturen en diorama's; er is rekening gehouden met de bestaande tinten in het Game Color assortiment. De namen en tinten van de meest populaire Game Color kleuren zijn gehandhaafd in het Game Air assortiment, met behulp van de formules en harsen die worden gebruikt in het Model Air assortiment (zie equivalentietabel). We hebben een diagram bijgevoegd van de meest voorkomende kleurencombinaties: basiskleur, licht en schaduw.
Oppervlakken: Game Air presteert uitzonderlijk goed op alle materialen. Kleurhechting op hars, plastic, staal en blank metaal is buitengewoon. Bovendien hebben oppervlakken geen primer nodig. Het is alleen nodig om een eerste laag aan te brengen op een zeer donker basisoppervlak om de intensiteit van de uiteindelijke kleuren te verhogen.
Gebruiksaanwijzing: Goed schudden voor gebruik. Giet de verf rechtstreeks in de airbrush, onverdund of verdund met thinner (71261). De kleuren kunnen worden gemengd in het airbrushbakje. Game Air droogt vrijwel direct en maakt het mogelijk om direct verweringsmediums, washes, pigmenten en dry brush technieken toe te passen.

Wird geladen...