flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag

Dein Korb ist leer

8 Ergebnisse

Het productassortiment van het merk Micro-Scale omvat een verscheidenheid aan producten voor modelbouw en schaalmodellen. Hier zijn enkele voorbeelden van Micro-Scale producten:

1. Decals : Decals voor microschaal zijn stickers die op schaalmodellen kunnen worden aangebracht om realistische details en afbeeldingen toe te voegen.

2. Lijm: Micro-Scale biedt verschillende soorten lijm om modelonderdelen aan elkaar te lijmen, waaronder vloeibare en spuitlijm.

3. Verven: Het verfassortiment van Micro-Scale omvat een grote verscheidenheid aan kleuren en afwerkingen voor schaalmodellen.

4. Gereedschap: Micro-Scale biedt ook gereedschap om het bouwen en schilderen van schaalmodellen gemakkelijker te maken, zoals penselen, precisiemessen en tangen.

5. Accessoires: Tot slot biedt Micro-Scale een assortiment accessoires voor schaalmodellen, zoals wielen, banden, koplampen en spoilers.

Over het geheel genomen is de Micro-Scale productlijn ontworpen om modelbouwers te helpen bij het maken van gedetailleerde en realistische schaalmodellen.

Sortiere nach :

Wird geladen...