flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag

Dein Korb ist leer

Gebouwen maken Basis
Gebouwen maken Basis
Gebouwen maken Basis
Gebouwen maken Basis
Gebouwen maken Basis
Gebouwen maken Basis
Gebouwen maken Basis
Gebouwen maken Basis
Gebouwen maken Basis
Vorherige keyboard_arrow_left
Nächste keyboard_arrow_right

Kopen met

  • Gebouwen maken Basis
  • +
  • Hoe je modder op je modellen aanbrengt
  • +
  • Tamiya X21 mat product
  • Total price: € 53,86
info One of these items has different availability  Show details
Stock
Laatste items in voorraad

Gebouwen maken Basis

Referenz : A.MIG-6135

€ 28,10

Inclusief belasting

Gebouwen maken Basis

100% veilige betalingen

Sichere Bezahlung

Lieferung 72 Stunden

Über das Produkt

Beschreibung

 Als er in de wereld van stadsgezichten één merk is dat boven de rest uitsteekt, dan is het Miniart wel. Miniart biedt een uitgebreide catalogus met producten die aan vrijwel alle behoeften van modelbouwers voldoen. De auteur van deze gids, Jorge Porto del Corral, is een specialist op dit gebied.
en diorama's. Het zal alle twijfels wegnemen die de modelbouwer kan hebben door elk van de processen uit te leggen, inclusief assemblage, schilderen en opzetten in een eenvoudig, praktisch en gedetailleerd formaat. didactische manier om vragen op te lossen
mogelijk.


Deze gids is onderverdeeld in 4 hoofdstukken, te beginnen met een beschrijving van de basisuitrusting en documentatie die nodig is om je projecten voor te bereiden. In het tweede hoofdstuk, gewijd aan de montage, worden verschillende voorbeelden van diorama's gepresenteerd met verschillende gradaties van complexiteit, van eenvoudig en elementair tot geavanceerde detailtechnieken waarmee de lezer de diorama's kan aanpassen aan de smaak en behoeften van elke modelbouwer en elk onderwerp. Het derde hoofdstuk is gewijd aan schilderen en inlijsten, waar we de stappen, technieken en verschillende eenvoudige trucs bekijken voor een onberispelijke afwerking van al je projecten. Tot slot is er een hoofdstuk met een modelgalerij gemaakt met behulp van elk van de technieken en stappen die in deze gids zijn beschreven.


Kortom, dit boek is een uitgebreide gids met processen die duidelijk worden uitgelegd op 160 pagina's en honderden stap-voor-stap foto's van hoge kwaliteit, bedoeld als een eenvoudig en praktisch hulpmiddel in de bibliotheek van de modelbouwer. Gericht op modelbouwers die nieuw zijn in de wereld van diorama's, maar ook op meer ervaren modelbouwers die de volgende stappen willen nemen in het ontwikkelen en detailleren van hun projecten.

Technische Eigenschaften
Mig Jimenez
A.MIG-6135
Taal
Anglais
Type product
new
ean13
8432074061359
Wird geladen...